Svadby na jeseň | Kvety pre Vás
Svadby na jeseň

Svadby na jeseň

  Lístie jemne padá k zemi, príroda sa zahalila do tajomného zlatého rúcha. Kedysi sýtozelené koruny stromov, nám tíško šepkajú príbeh o konci leta a príchode chladnejších dní. Celý svet akoby sa spomalil, pripravený na odpočinok pred zimným spánkom. Je tu jeseň, obdobie prechodu, nostalgie, melanchólie, ale aj krásy, ktorá v tichu a jednoduchosti rozpráva príbeh o plynutí času. 

A práve táto tichá krása jesene, je dokonalou kulisou pre svadby. Snáď ani neexistuje romantickejšie obbie pre túto udalosť.

Ak ju aj Vy plánujete v tomto období, tu je pár zaujímavých inšpirácii....

svadba_kvety_pre_vas_jesen_najkrajsie_svadobne_kytice.jpg

 Jesenné svadby majú špeciálne čaro – farebné závoje stromov ako pozadie pre obrad, hrejivé svetlo sviečok, ktoré sa odráža na hnedastých a zlatých tónoch dekorácií, či vôňa dreva a korenia, ktorá sa mieša s vôňou svadobných kvetov. Je to obdobie, kedy romantika naberá nový rozmer, plný farieb, jemnosti a hlbokej intimity. Práve jeseň, je spolu s jarou, najobľúbenejším obdobím pre svadby.  A zároveň sa musíme priznať, že aj pre nás floristov, je nesmierne príjemné pripravovať takúto svadbu. 

Ak sa bojíte, že v týchto mesiacoch už nezoženiete nádherné pestré kvety, mílite sa. Kombinácia žiarivých farieb oranžových, červených a žltých odtieňov, može pôsobiť veľmi elegantne a zároveň dodáva svadobnej výzdobe príjemný, hrejivý šmrnc. Dokonca aj z chryzantém sa dajú vykúzliť nádherné aranžmány na svadobný stol. Veľmi pekne vyniknú v kombinácií z lístím, prípadne šípkami, či makovicami.  

dekorácia_na_svadobný_stol_jesenne_svadby_kvety_pre_vas.jpeg

Aj svadobné kytice v jesenom štýle zaručene očaria. Možností je neúrekom. Od jemných pastelových farieb, doplnených prírodninami, či sýto oranžových ruží v kombinácii s jemnou zeleňou a ľubovníkom (hypericum). V poslednej dobe sú  trendom svadobné kytice zo stabilizovaných kvetov, ktoré sú ako stvorené pre jesenné svadby. Majú mnoho výhod, okrem toho, že veľmi dlho vydržia, sú ľahké a nevesta sa nemusí obávať, že by jej kvietky pošpinili šaty. 

jeseň_svadobné_kytice_ kvety_pre_vas.jpeg

Čo sa týka výzdoby miestností, tu sa medze fantázii taktiež nekladú. Príroda sama ponúka množstvo inšpirácie, ktorú treba využiť. Napríklad také tekvičky, či dokonca jesenné ovocie ako sú jablká, či hrušky. Spolu s kvetmi vykúzlia tú správnu atmosféru. 

svadobný_stôl_dekorácie_jeseň_aranžmán_na_svatbu_kvety_pre_vas.jpeg

S prípravou celej svadobnej výzdoby, Vám ochotne pomôže náš tým profesionálnych a hlavne extrémne talentovaných floristiek. Ak máte záujem neváhajte nás kontaktovať, či navštíviť osobne. Radi Vám pomôžeme s prípravou tej najkrajšej svadby :).

A ak máte čas, vypočujtesi zaujímavú reportáž, týkajúcu sa svadieb na jeseň, na Rádiu Slovensko, v ktorej bol oslovený náš kolega Samko. 

Zároveň sledujte náš facebook a instagram, kde získate možstvo atraktívnych nápadov. Už budúci týždeň, Vám prinesieme nový článok o tom ako konkrétna príprava na svadbu vyzerá :)